Xbox Live Gold Mart ayı ücretsiz oyunları açıklandı

28.02.2023 19:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Xbox Live Gold hizmeti için Mart ayının ücretsiz oyunları açıklandı. Sunulan ücretsiz oyunlar arasında üç farklı yapım yer alıyor. Microsoft her ay bu abonelere özel çeşitli oyumları ücretsiz olarak sunuyor. 
 
Xbox Live Gold oyunları açıklandı
 
 
 
Xbox Live Gold hizmeti dahilinde oyuncular, kütüphanedeki çok oyunculu oyunları çevrimiçi bir şekilde oynayabiliyor ve bunları deneyimleyebiliyor. Bir nevi PSN gibi bir hizmet olan Xbox Live temelde ücretsiz bir servis ancak bazı özelliklerini kullanmak için Gold üyelik almak gerekiyor.
 
Xbox Live Gold hizmetine her ay ortalama iki üç oyun ücretsiz olarak sunuluyor. İşte Mart ayının ücretsiz oyunları:
 
- Truberbrook: Tüm ay boyunca mevcut. 1960'ların paralel evreninde geçen bilim kurgu macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde çeşitli manzaralar, bulmacalar ve arka planda bir hikaye yer alıyor. 
 
- Sudden Strike 4 - Complete Collection: Tüm ay boyunca mevcut. Sudden Strike 4: Complete Collection, ana oyun Sudden Strike 4'ün yanı sıra daha önce yayınlanmış beş DLC'nin tümünü içeriyor. Oyun, 2. Dünya Savaşı'nı temel alıyor ve bizlere strateji deneyimi sunuyor.
 
- Lamentum: 16 Mart - 15 Nisan arasında mevcut. 19.yüzyılda geçen piksel sanat stiline sahip hayatta kalma korku oyunu. Karanlık sırları açığa çıkarabileceğimiz bir yapım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler