Xbox Live Gold Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

29.04.2022 19:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Mayıs 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları açıkladı.
 
Xbox One 
 
- Yoku’s Island Express - Tüm ay boyunca mevcut. Yoku's Island Express'in ana kahramanı olan ufak tefek postacı Yoku ile tanış! Pinball mekanikleri, platform ögeleri ve açık dünya keşfinin benzersiz birleşimini kullanarak Mokumana Adası'nın sırlarını açığa çıkar.
 
- The Inner World: The Last Wind Monk - 16 Mayıs'tan 15 Haziran'a kadar. Gizem dolu bir dünyada insanın aklını başından alan bulmacalar çöz ve flüt burunlular ailesini kurtar!
 
Xbox 360 
 
- Hydro Thunder Hurricane - 1-15 Mayıs arası. Microsoft Game Studios ve Vector Unit işbirliği ile geliştirilen Hydro Thunder: Hurricane ile hız botlarını son sürat kullanabiliyorsunuz. Hurricane, mükemmel çevre tasarımları, harika grafikleri ve dinamik su efektleri ile karşımıza çıkıyor.
 
- Viva Pinata Party Animals - 16-31 Mayıs arası. Viva Pinata: Party Animals, Viva Pinata serisinin bir parçası olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Çok çeşitli heyecan verici mini oyunlar ile dört oyuncuya kadar destek sunuyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler