Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

30.01.2023 21:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold abonelerine özel Şubat 2023'te geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Xbox Live Gold kapsamında her ay oyunculara çeşitli ücretsiz oyunlar sunuyor ve bu ayın oyunları içerisinde For the King ve Guts ‘N Goals yer alıyor. Oyunların kullanım süresi değişkenlik gösteriyor.
 
- For the King - Ay boyunca mevcut
 
 
 
For The King stratejinin, sıra temelli savaşın ve roguelike unsurlarının bir karışımını bizlere sunuyor. Yöntemsel haritalar, görevler ve olaylar sayesinde her oyunda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Oyun içerisinde tek oyuncu, yerel veya çevrimiçi eşli mod seçenekleri bulunuyor.
 
- Guts ‘N Goals - 16 Şubat - 15 Mart tarihleri arası
 
 
 
Standart futbol oyunlarından farklı olarak karşımıza çıkan Guts 'N Goals’da futbol topu, buz hokeyi topu da olabiliyor ve gol atmak için ayaklarımız yerine hokey sopasını kullanmamız gerekiyor. Oyun içerisinde 30’dan fazla farklı kahraman yer alıyor ve her stadyum bizlere farklı oynanış mekaniğini sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler