Xbox Live Yıl Sonunda Ceplerde

16.02.2010 13:36 Ersin Kılıç

 
     Microsoft uzun süredir proje ajamasında olan Windows Phone 7'yi dün nihayetinde görücüye çıkarttı. Bu yeni nesil telefon ile birlikte Xbox Live'da ceplerimize girecek.
 
     Aslında Microsoft kanadından ilk açıklama E3 2006'da gelmiş ve Live sisteminin Windows Mobile cep telefonlarına ilerleyen dönemlerde geleceği açıklanmıştı. Fakat uzun süre geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmayan bu sistem, Microsoft'un yeni telefonu Windows Phone 7 ile hayata geçecek.
 
     Dün ilk kez Barcelona'da gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi'nde görücüye çıkan Windows Phone 7, kongre öncesinde gizlice çekilen ilk görüntüleri ile de oldukça ses getirmişti.
 
    Microsoft'un bu yeni telefonunda, diğer Windows Mobile telefonlara göre daha iyi grafikler, özellikler, menü ve bir çok uygulama ile birlikte geliyor. Facebook, Twitter gibi artık standart hale gelen uygulamalar dışında yeni telefonda Xbox Live ve Zune HD sistemlerine de ulaşabileceğiz.
 
     Resim, Video, Radyo gibi medya özellikleri ile de oldukça gelişmiş bir görsellik sunacak olan Win Phone 7'deki Xbox Live uygulaması ise Xbox 360 ile tam entegreli olacak. Telefonunuzdan Live'a girerek online olan arkadaşlarınıza mesaj atabilecek, arkadaş listenizi kontrol edebilecek, achievements puanlarına ve Avatar'ınıza bakabileceksiniz. 
 
      Bir çok firmanın da desteğini alan Windows Mobile 7'nin bu sene sonunda satışa çıkarılması bekleniyor.
 
     Telefonun ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler