Xbox Live ve PSN Kullanıcı Sayısı

13.02.2010 03:41 Alkan Adakaner

 
 
Sony ve Microsoft online servislerinin kullanıcı sayısı ile ilgili iddialı açıklamalar geldi. 

Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre dünya çapında 23 milyon Xbox Live Gold üyesi bulunuyor. Microsoft'un bu servisinin ücretli olduğunu da göz önüne alırsak bu gerçekten inanılmaz bir rakam olarak görülebilir.
 
SCEA başkanı Jack Tretton ise açıklamasında "Sadece disk tabanlı güç odağı olmadığımızı başarılı bir şekilde kabul ettirdik, bunun dışında aynı zamanda digital bir güç odağıyız." dedi.
 
Ayrıca SCEA başkanı 40 milyon kullanıcıları olduğunu söylüyor.
 
Microsoft'un servisini oldukça iyi bir ücrete satmasından dolayı, Sony'nin servisinin kullanıcı sayısının fazla olduğu ileri sürülebilir, yine de Sony'nin servisi ücretli yaptığında bu sayıya ulaşamayacağına dair bir kanıt da bulunmuyor.
 
Ortada olan bir şey var ki iki serviste konsolların kullanıcılarından büyük ilgi görüyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler