Xbox Live'da Politik Reklamlarla Karşılaşılabilir

09.03.2014 09:38 Alkan Adakaner


     ABD'deki başkanlık seçimleri öncesinde Xbox Live'ın politik reklamlara ev sahipliği yapabileceği söyleniyor. Daha önce Skype ve MSN'de benzer türde reklamlar görülmüştü, hatta geçen seçimlerde Xbox Live'da Barack Obama ve Mitt Romney arasındaki yarış için oylama bile yapılmıştı.
 
    Bu seçimlerde de Xbox Live'ın dashboard'unda reklamlar gözükecek gibi. Amerika'da Muhafazakar Politik Hareket konferansına katılan Microsoft yetkililerinin Xbox Live reklamları ile ilgili anlaşmalar yaptıkları rapor ediliyor.
 
    ABD'de 25 milyon Xbox Live kullanıcı olduğu düşünülünce bu duruma şaşırmıyoruz; fakat her fırsatta "şiddet" nedeniyle oyunlara karşı tavır takınan politikacıların (özellikle ABD'deki muhafazakar kesim) şimdi Xbox Live'ı kullanmak istemeleri gerçekten de garip. Neyse ki Kuzey Amerika dışındaki bölgelerde bu reklamlarla karşılaşmayacağız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 5 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 7 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 8 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler