Xbox One: Amerika'da En Çok Satan Konsol

20.10.2016 00:38 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft, dünya genelindeki satışlarda PlayStation 4'ün gerisinde kalmasına rağmen özellikle Xbox One S ile iyi bir başarı yakaladı. Son 3 aya baktığımızda Xbox One, Amerika'da ve diğer belli başlı ülkelerde konsol satışlarında liderliği bırakmıyor. 
 
   Hâl böyle olunca Microsoft bu durumu sürekli gündeme taşımaktan çekinmiyor. Gerek twitter gerek diğer sosyal medya araçlarından Xbox One'ın son dönemdeki satış başarısını vurgulamaya devam ediyor ve bu kez Microsoft, resmi Xbox kanalı üzerinden yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videonun başlığı ise "Xbox One: Amerika'da En Çok Satan Konsol"
 
   Bu videoda ise Xbox One S'in oyun bolluğu, Xbox Live, HDR, 4K video ve Blu-Ray özelliği vurgulanıyor. Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler