Xbox One Geriye Uyumluluk Listesine CoD: Black Ops ve Bioshock Serisi Geliyor

02.08.2016 14:28 Tunahan Safdır

 
     Xbox One'ın geriye uyumluluk listesine bugüne kadar pek çok oyun eklendi. Anlaşılan bu durum bundan sonrada bu şekilde devam edecek. Son dönemlerde bu listeye pek fazla büyük çaplı yapım eklenmemişti. Ancak yakın gelecekteki güncellemeler bunu da değiştiriyor.
 
     Yapılan son açıklamaya göre önümüzdeki dönemde yapılacak güncellemelerle birlikte Call of Duty: Black Ops, BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite ve Skate 3'ün Xbox One geriye uyumluluk servisine dahil olacağı kesinlik kazandı.
 
     Geçtiğimiz yılın sonlarında 100 civarı oyun ile duyurulan serviste şimdiye kadar çıkmış olan tüm oyunların listesine bu adresten ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler