Xbox One S Bazı Oyunlarda Standart Xbox One'dan Daha İyi Performans Veriyor

02.08.2016 21:46 Gazali Çetinkaya

   
   Xbox One S bugün itibarıyla 25 seçili ülkede çıkışını yaptı ve Eurogamer'ın teknik analizler yapan kısmı DigitalFoundry Slim model ile standart model arasındaki performans farkını test etti.
 
   Yapılan ilk test Project Cars oldu. Oyunun tekrar oynatma özelliğinde alınan performansa baktığımızda Xbox One S'in 3-4 fps daha fazla verdiğini görüyoruz. Oyun içi kameradan alınan tekrar oynatmada ise bu fark bazı sahnelerde 9fps oranına kadar çıkabiliyor. 
 
   Bir sonraki test edilen oyun Hitman'de ise ara sahnede Xbox One S'in standart modelden 2-4 arası fps farkı göze çarpıyor. Oyun içine girdiğimizde ise yine aynı oranları görmek mümkün. Rise of the Tomb Raider ise iki konsolda da genel olarak sabit 30fps çalışırken NPC'lerin arttığı bölgede çok az bir farkla Xbox One S'in önde olduğunu anlaşılıyor.
 
   Batman Arkham Knight için konuşacak olursak Xbox ne S'in bariz bir şekilde üstün olduğunu söyleyemesek de bazı sahnelerde daha iyi performans verdiğini söyleyebiliriz ancak oyun iki konsolda da 25-30fps arasında gidip geliyor. 
 
   Digital Foundry tarafından paylaşılan videoya buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler