Xbox One X'lerin İlk Siparişleri Tükenmek Üzere

Canavar gibi bir oyun listesi bekliyoruz.
22.09.2017 13:55 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft'un Xbox serisine ekleyeceği Xbox One X bir sonraki büyük hamlesi olacak. En küçük konsolu olmasının yanı sıra şu ana kadar geliştirilmiş en güçlü konsolu da olacak. Oyun listesi konusunda sıkıntıları olsa da yukarıdaki özellikleri satması için yeterli oluyor sanırım.
 
      Konsolun en çok eleştirilen yönlerinden biri 500$'lık fiyat etiketi olmuştu. Oyun konsoluna 500$ verilmez diyen sevgili Avrupa ve Amerika vatandaşlarının fikirleri yavaş yavaş kaymaya başlıyor gibi zira artık 1000$'lık iPhone'ların çıktğı bir dünyada yaşıyoruz.
 
      Xbox One X'lerin ön siparişleri pek çok sitede devam ediyor. Fakat Amazon US'de tükenmiş durumda. Henüz Fransa, İngiltere, Almanya Amazon siteleri ön sipariş almaya devam ediyor. Amerika tarafında Target da tükenmiş olarak görünüyor fakat Best Buy'da hala sipariş verebiliyorsunuz.
 
    Elbette bu duruma çok güvenmemek gerekiyor zira bir konsol piyasaya çıkarken ilk dalgada özellikle düşük miktarda tedarik ederek olduğundan fazla talep varmış gibi göstermek standart hale geldi sayılır. Yıl sonu geldiğinde ortaya çıkan satış sayıları zaten durumu daha net gösterecektir. Ben açıkçası şu an koşturarak Xbox One X almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler