Xbox One İçin 200 Farklı Kontrolcü Denenmiş

06.11.2013 11:58 Talha Aynacı

 
   TechCrunch tarafından gerçekleştirilen haberde Xbox One'ın raflarda yer alacak tasarımına imza atmış olan Carl Ledbetter'in konsol ve kontrolcü ile ilgili yorumlarına yer verildi.
 
   Habere göre Microsoft'un Sony'den daha az oyun odaklı bir konsol sunmuş olması Microsoft'a büyük zarar vermiş. Ledbetter, Xbox 360'ın çıkış dönemini örnek göstererek tasarımsal hataların nasıl "Red Ring of Death" gibi bir felaketi ortaya çıkardığına işaret edip konsol çıkışının nasıl kötü bir başlangıç yapabileceğini açıklıyor ve bu kötü örneğe ek olarak yeni nesilde böyle bir sorunla karşılaşmayacağımızı garanti ediyor.
 
   Ledbetter'ın açıklamalarına göre Xbox kullanıcılarının % 40'ı kadın ve bu oran Xbox One'ın tasarımında önemli rol oynamış. Hatta buna bağlı olarak ellere daha uygun olması açısından 200 farklı kontrolcü modeli denenmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler