Xbox One'ın Bir Sonraki Büyük Güncellemesi Şubatta Geliyor

16.11.2015 07:49 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde oyuncuları yeni Xbox One deneyimi ile buluşturan Microsoft, tatil sezonundan sonra tekrardan büyük bir güncellemeyle oyuncuların karşısında olmayı amaçlıyor. Microsoft'tan Mike Ybarra güncelleme planları hakkında konuştu.
 
     Aralık ve ocak aylarında yine aylık olarak güncelleme vereceklerini ancak bu güncellemelerin yenilenen arayüzü stabilleştirmek için olacağını söyleyen Ybarra, bir sonraki büyük çaplı güncelleme için şubat ayını işaret ediyor. "Yeni Xbox One deneyimi" adı altında çıkan 12 Kasım'daki güncellemenin yayınladığı gün bir sonraki büyük güncelleme için masaya oturduklarını söyleyen Ybarra, olabildiğince hızlı olmaya çalıştıklarını söylüyor.
 
    Geriye uyumluluk sisteminin nasıl ortaya çıktığına da değinen Mike Ybarra, 2.5 yıl önce bunu mümkün olmadığını düşündüklerini söylüyor. Phil Spencer'ın geliştirici ekibe geriye uyumluluğun mümkün olup olmadığını araştırmasını söylemesiyle başlayan serüven birkaç geliştiricinin yakaladığı ipuçlarıyla büyümüş ve bugünkü sistem karşımıza çıkmış.
 
     Ayrıca Major Nelson, Read Dead Redemption gibi en çok istenen oyunların anında geriye uyumluluk sistemiyle gelemeyeceğini, arka tarafta bir sürü evrak işi ve anlaşmaların olması gerektiğini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler