Xbox One'ın Çıkışında Neden Halo Oyunu Yoktu?

26.11.2013 08:03 Alkan Adakaner


     Microsoft'un en büyük silahı olarak görülebilecek olan Halo serisinin yeni oyunu Xbox One'ın çıkışı ile birlikte piyasaya sürülmedi. Şu an için sadece bir sinematik video ile karşılaştık ve oyun muhtemelen en erken 2014'ün sonunda piyasaya çıkacak.
 
    Phil Spencer'ın açıklamalarına göre birkaç yıl önce Halo 4'ü Xbox 360'a yapmak veya Xbox One'ın çıkışına bir Halo oyunu yapmak konusunda uzun uzun düşünmüşler. Sonuç olarak Halo 4'ü Xbox 360 için geçen yıl piyasaya sürmeye karar vermişler. Spencer bu karardan dolayı pişman olmadıklarını söylüyor.
 
     Halo serisini 1000 kişinin çalıştığı bir Call of Duty gibi her yıl piyasaya sürmeyeceklerini de söyleyen Spencer, Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries'in elemanlarının sıkı denetimde olduğunu ve bir başka stüdyoyu bu seriye dahil etmek istemediklerini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler