Xbox Platformlarına Gelecek Yeni Kullanıcı Arayüzü Tanıtıldı

19.08.2020 17:56 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Microsoft Store'dan sonra Xbox Series X, Xbox One, Xbox Game Pass PC ve Xbox mobil uygulamalarına gelecek yeni kullanıcı arayüzü de tanıtıldı.
 
Microsoft tarafından belirtilene göre yeni kullanıcı arayüzü daha hızlı, daha ulaşılabilir ve görsel olarak daha çekici olacak bir şekilde tasarlanmış. Metinler daha okunabilir, ekrandaki unsurlar ilk bakışta daha anlaşılabilir ve komutları yerine getirmek her zamankinden daha hızlı. Genel olarak düzen benzer fakat daha hızlı ve daha odaklanılmış.
 
Giriş ekranı konsolu başlattığınızda %50 ve oyundan geri döndüğünüzde %30 daha hızlı yüklenecek. Ayrıca %40 daha az bellek kullanacak.
 
Daha iyi entegrasyon sunacak yeni bir Xbox mobil uygulaması da yolda. Konsolunuzdan bir oyun klibi paylaştığınızda bu otomatik olarak Xbox mobil uygulamanıza da gönderilecek ve böylece istediğiniz sosyal ağlarda kolaylıkla paylaşabileceksiniz. 
 
Değişiklikler önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlanacak ve Kasım ayında yeni nesil konsol Xbox Series X'te mevcut olacak. 
 
Yeni kullanıcı arayüzüne aşağıdaki videodan ve ekran görüntülerinden göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 11 Dk önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler