Xbox Series Çıkış Günü Medya Uygulamaları Doğrulandı, Apple TV Xbox One'a da Geliyor

02.11.2020 20:03 Gazali Çetinkaya

 
 
 
Microsoft, yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S'in çıkış gününde ulaşılabilir olacak medya uygulamalarını doğruladı.

Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, FandangoNow, HBO Max, Hulu, NBC Peacock, NOW TV, Netflix, Sky Go, Sky Ticket, Spotify, Twitch, Vudu, YouTube, YouTube TV ve daha fazlası.
 
Apple TV 10 Kasım'da Xbox Series ile birlikte Xbox One'a da geliyor.
 
Netflix, Disney+ ve Vudu medya uygulamaları Dolby Vision ve Dolby Atmos destekleyecek.
 
Microsoft Store artık eskisinden iki kat daha hızlı. Favori oyunlarınızı, uygulamalarınızı veya filmlerinizi her zamankinden daha kolay bulmak için Microsoft Store uygulamasının başlatma süresi yaklaşık iki saniyeye indirildi. İndirdiğiniz uygulamalara kullanıcı arayüzü üzerinden Oyunlarım ve Uygulamalarım sekmesinden erişebileceksiniz.
 
Ayrıca Xbox Series ve Xbox One için artık yeni bir eğlence bloğu var. Popüler uygulamalardaki filmler, diziler ve müziklerde en yeni içeriği sergileyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler