Xbox Series X Çıkışında Binlerce Oyun ile Geriye Uyumlu Olacak

28.05.2020 16:42 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Series X çıkışında ilk Xbox, Xbox 360 ve Xbox One kütüphanesinden toplamda binlerce oyun ile geriye uyumlu olacak.

Xbox Series X program yönetiminden sorumlu Jason Ronald tarafından belirtilene göre "Boost modu yok, downclocking yok. Geriye uyumlu her bir oyun Xbox Series X'in tam gücünden yararlanacak."
 
Geriye uyumlu oyunlar Xbox Series X'in tüm CPU, GPU ve SSD gücünden yararlanacak ve çözünürlük, görsel kalite, kare hızı ve yükleme sürelerinde gelişme sağlanacak. Seçili oyunlarda kare hızı ikiye katlanacak. 30'sa 60, 60'sa 120FPS çalışacak.
 
Ayrıca geriye uyumlu oyunlar HDR ve Hızlı Devam Etme özelliğini de destekleyecek. Hızlı Devam Etme özelliği oyunculara oyunlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma ve en son bıraktıkları yerden anında devam etme olanağı sunacak.
 
Microsoft'un yeni nesil konsolu noel sezonunda çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 11 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler