Xbox Series X Fotoğrafları

22.01.2020 09:54 Gazali Çetinkaya

Yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X'in tasarımını ilk defa The Game Awards 2019 etkinliğinde görme fırsatı yakalamıştık. Şimdi de konsola ait ilk gerçek fotoğraflar ortaya çıktı.
 
Fotoğraflar konsolun arkasındaki bağlantı girişlerini de gösteriyor. Yedi adet bağlantı girişine sahip. Bunlardan altı tanesi iki adet Superspeed USB-A bağlantı noktası, HDMI, ethernet, optik ses ve güç bağlantısı. Bir tanesi de geliştirme kiti ile ilgili olduğunu düşündüğümüz bir bağlantısı girişi. 
 
Prototip versiyon olduğu için son halinde bağlantı girişleri sayısında bir farklılık olabilir.
 
 
 
Xbox Series X bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

Özel olarak tasarlanmış AMD işlemci, yüksek bant genişliği sunan GDDR6 bellek ve yeni nesil bir katı hal sürücüsü (SSD) ile Xbox Series X; geliştiricilere yaratıcı düşüncelerini hayata geçirmeleri için gereken gücü sunacak. Dört konsol neslinden binlerce oyun, Xbox Series X'te en iyi şekilde görünecek ve oynanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler