Xbox Series X Oyunları Yakında Tanıtılacak

23.04.2020 19:22 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Series X ile ilgili yeni haberler yolda ve bu sefer oyun odaklı bir tanıtım olacak.
 
Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre "Konsolun çıkışına kadar paylaşacağımız planları dün inceledik. Ekip gerçekten harika işler çıkarıyor. Daha önce Xbox planları hakkında hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. Sizleri duyduk, bizden şeffaflık ve gerçeklik istiyorsunuz. Bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Bir sonraki adım (oyunlar) çok uzakta değil." 
 
Video Games Chronicle'ın kaynakları Xbox Series X ile PlayStation 5 tanıtımlarının Mayıs ayında yapılacağını belirtmişti.

Yeni nesil Xbox konsolu ile ilgili bir başka haber ise The Coalition teknik yönetmeni Mike Rayne tarafından yapılan açıklamaya göre, Xbox Series X Gears 5'i Xbox One'a kıyasla dört kat daha hızlı yüklüyor.

Xbox Series X ile Xbox One X arasındaki yükleme süreleri daha önce State of Decay 2'de karşılaştırılmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 23 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler