Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Edge Chromium Tarayıcı Geliyor

08.03.2021 00:57 Gazali Çetinkaya

 
Xbox konsollarına yakında daha gelişmiş bir tarayıcı gelecek.

The Verge'ün haberine göre, Edge Chromium tabanlı yeni tarayıcı şu anda Xbox Series ve Xbox One konsollarında test ediliyor.
 
Klavye ve fare desteği hâlâ mevcut değil ve kullanımı kontrolcü ile sağlanıyor. Yeni tarayıcı, Chromium ile birlikte iyileştirilmiş uyumluluk sayesinde Google'ın video oyun streaming servisi Stadia'ya da erişim sunacak. Tarayıcı tabanlı oyunlar ve Skype ile Discord gibi web üzerindeki servislerde de uyumluluk iyileştirilmeleri olacak.
 
Tarayıcının erken versiyonu, Edge'de kullanılan aynı senkronizasyon motoruna sahip ve uzantılar, dikey sekmeler, koleksiyonlar ve masaüstü Edge'in çoğu özelliğini destekliyor. 
 
Masaüstü Windows'larda Microsoft Edge'in eski sürümü için destek 9 Mart'ta sona erecek ve Microsoft'un test ettiği güncellenmiş tarayıcının yakında tüm Xbox konsol kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler