Xbox İlkbahar Güncellemesi Detaylandırıldı

02.03.2018 14:00 Gazali Çetinkaya

   Microsoft, Xbox One'ın ilkbahar güncellemesini detaylandırdı.
 
    Bu güncellemenin getirdiği en önemli özelliklerden birisi 1440p desteği. Xbox One S 1440p çözünürlükte sadece video oynatımı desteği sunacakken, Xbox One X ise hem video oynatımı hem de 1440p çözünürlükte oyun desteği sunacak. 
 
 
 
  Microsoft'un canlı yayın servisi Mixer için de önemli bir değişiklikler yapılıyor. Artık canlı yayın esnasında "Share your controller" seçeneğini aktif ederek izleyicilerinizden birinin oyunu kontrol etmesini sağlayabileceksiniz. İzleyici PC'ye kendi kontrolcüsünü bağlayarak ya da ekran üzerinde bulunan tuşlar yardımıyla oyunu kontrol edebilecek. Ayrıca yayın esnasında oyun değiştirdiğinizde yayın tamamen kesilmeyecek, onun yerine durdurulacak.
 
 
 
   Bunun dışında oyunun sesi ile arka planda çalan müzik sesinin seviyesini ayarlama imkanı sunulacak.

   Xbox ilkbahar güncellemesi şu anda Xbox Insider üyeleri için ulaşılabilir durumda. İlerleyen haftalarda tüm kullanıcılar için yayınlanacaktır.

   Güncellemenin tüm detaylarına Xbox Wire üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler