Xenoblade Avrupa'ya da Geliyor

Xenoblade Chronicles'ta dev bir dünya bizi bekliyor
31.03.2011 18:45 Alkan Adakaner


     Nintendo'ya bağlı RPG ustası Monolith tarafından geliştirilen Xenoblade sonunda Batı için de duyuruldu. 10 Haziran 2010'da Japonya'da piyasaya çıkan oyun 2011 yılında Avrupalı oyuncularla buluşacak.
 
     Nintendo oyunun Avrupa sürümünün adını değiştirdi ve Xenoblade Chronicles adını verdi. Gamekult'e göre oyunda Japonca ve İngilizce seslendirmelerin yanı sıra English, French, German, Italian ve Spanish altyazı desteği olacak.
 
       Nintendo İngiltere oyun için bir video da yayınladı, ama videonun Japonca olması gerçekten garip. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler