Xenoblade Chronicles X'ın Dünyası Devasa Olacak

29.04.2015 21:14 Ömür Gencer


       İlk olarak Wii'de karşımıza çıkan başarılı RPG oyunu Xenoblade Chronicles'ın devam oyunu Xenoblade Chronicles X hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Yapımcı ekip Monolith Soft ve  Nintendo çalışanları oyunun dünyası hakkında konuştu.
 
       Yapılan açıklamaya göre Xenoblade Chronicles X'da oyuncuları 400km2'lik bir alan bekliyor. Bunun yanında yapımda gördüğünüz her yere ulaşabileceksiniz. Üstelik ulaşması oldukça zor olan bir yere gittiğinizde sizleri sevindirecek bir şeylerle karşılaşacaksınız.
 
       Son olarak firma oyunun görev içeriğine değindi. Belirtilene göre Xenoblade Chronicles X'te önceki oyuna göre 30 kat daha fazla yan görev bulunurken oyunun ana senaryosu hemen hemen bir önceki oyunla aynı uzunlukta. Eğer oyunu tam olarak bitirmek isterseniz de Xenoblade Chronicles X sizleri bir önceki oyundan beş kat daha uzun süre meşgul edecek.
 
      Wii U için Japonya çıkışını bugün yapan oyunun bu yılın sonlarında Batı'ya gelmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles X Platformlar: Wii U Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler