Xperia Play Oyunlarının Fiyatları Belli Oldu

Xperia Play; Amerika'da 800 dolar, İngiltere'de 500 pound gibi el yakan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.
22.03.2011 11:53 Talha Aynacı

 
 
     Sony Ericcson tarafından piyasaya sürülen ilk Android işlemcili telefon olmasıyla da büyük ilgi çeken Xperia Play, çıkışıyla birlikte marketinde 50 oyun barındırıyor olacak. Bu oyunlardan FIFA 10, Crash Bandicoot, The Sims 3, Star Battalion, Bruce Lee Dragon Warriors ve  Tetris, Xperia Play içerisinde yüklü olarak müşterilere sunulacak.
 
     Konu hakkında açıklamada bulunan Sony Ericcson İngiltere sorumlusu David Hilton, markette yer alacak oyunların tümünün PS One klasiklerinden ibaret olmadığını ve taze yapımların da listede yer edeceğini belirtti.  Hilton, Xperia Play'in piyasada yer alan diğer akıllı telefonlara nazaran kendine has özellikleriyle oyunculara eşsiz bir deneyim sunduğunu ve sadece dokunmatik ekranda oyun oynatmaktan çok, oynanış olarak daha zengin mekanikleri barındırdığını dile getirdi.
 
     Ay sonunda Avrupa çıkışını gerçekleştirecek olan Xperia Play oyunları, PS One klasikleri de dahil olmak üzere 1 - 10 pound'luk fiyat aralığından dijital markette yer edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler