Yakın Bir Zamanda Yeni Deus Ex Oyunu Göremeyeceğiz

30.01.2017 18:44 Gazali Çetinkaya

 
 
   Eurogamer'ın kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre geliştirici Eidos Montreal odağını diğer projelere çevirdiği için bir süre başka bir Deus Ex oyunu göremeyeceğiz. En son sunulan Deus Ex oyunu Mankind Divided, 23 Ağustos 2016 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı.
 
   Kotaku'nun daha önceki raporuna göre Eidos Montreal, Crystal Dynamics ile yeni Tomb Raider oyunu üzerinde çalışıyor ancak bu haber henüz doğrulanmış değil. Eurogamer tarafından ortaya atılan yeni bir söylenti ise yine bu iki ekibin bir Guardians of the Galaxy oyunu üzerinde çalıştığı ve geliştirme sürecinin erken aşamasında olduğu yönünde.
 
   Geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulduğu üzere Square Enix ve Marvel ortaklıklarını duyurarak beraber yeni projelerde çalışacaklarını açıklamıştı. Bu ortaklığın sonucu gelecek ilk oyun ise Eidos Montreal ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Avengers oyunu olacak. O yüzden Guardians of the Galaxy oyunu da olası görünüyor.
 
   Avengers oyunu için paylaşılan ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Henüz hangi türde bir oyun olacağı ve hangi platformlara çıkacağı açıklanmamış olan Avengers oyunu hakkında daha fazla bilgi ise 2018'de paylaşılacak. Ayrıca Square Enix ve Marvel ortaklığıyla gelecek diğer projeler hakkında bilgiler yine 2018'de paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler