Yakuza 5'ten İlk Bilgiler

Oyunun henüz ilk geliştirme evrelerinde olduğunu ve Avrupa'da geç çıktığını düşünürsek daha çok bekleyeceğiz.
22.11.2011 13:46 Gökhan Yılmaz

 
     Japonya'nın popüler oyun dergisi Famitsu'da Yakuza 5'in ilk detayları açıklandı. Gelen bilgilere göre Yakuza 5'i yine önceden olduğu gibi PlayStation 3'e özel olacak. Ayrıca oyunun beş farklı Japon şehrinde geçeceği belirtilmiş.
 
     Yakuza 5'te Kazuma yine ana karakter olacak ve Sapporo, Tokyo, Nagoya, Osaka ve Fukuoka şehirlerinde geçen bölümlere sahip olacak. Kazuma'nın tek oynanabilir karakter olup olmadığı henüz bilinmiyor. Konu olarak ise farklı bir kurguya sahip olan Yakuza: Of the End ile alakalı olmayacak ve Yakuza 4'ün konusunu devam ettirecek.
 
     Oyunla ilgili diğer detaylar ise bizi daha kaliteli sunumun beklediği yönünde. Yükleme süreleri daha kısa ve kamera açıları daha iyi olacak. Bunu yapımcının Binary Domain ile birlikte çalışmasının bir meyvesi olarak görebiliriz. Son olarak da Yakuza 5'in henüz geliştirme evresinin başlarında olduğu belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 3 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 7 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler