Yakuza Yapımcısı Daisuke Sato, Sonic Oyunu Üzerinde Çalışmak İstiyor

16.11.2020 08:46 Gazali Çetinkaya

 
Daisuke Sato 1994'ten bu yana SEGA'da ve o zamandan bu yana birçok oyun üzerinde çalıştı. Yakuza serisinin yapımcılığını üstlendi, Yakuza 3'ün yönetmeniydi. Virtua Fighter, Super Monkey Ball, F-Zero ve Streets of Rage oyunlarının geliştirilmesinde rol oynadı ve Binary Domain'i yönetti. Yapımında yer almadığı serilerden biri var ki o da Sonic.

Daisuke Sato, SEGA'nın 60. yıl dönümüne özel düzenlenen röportajda, kariyerinde en az bir kez de olsa bir Sonic oyununun yapımına dahil olmak istediğini belirtti. Ve kendisi yapsaydı tamamen farklı bir Sonuc oyunu olacağını ifade etti.
 
Daisuke Sato dahil olur mu bilmiyoruz fakat yeni Sonic oyunları yolda. İlk oyunu 1991 yılında piyasaya sürülen seri 2021'de 30. yaşına girecek. SEGA, Mavi Kirpi'nin 30. yıl dönümüne özel yeni oyunlar, büyük duyurular ve daha fazlasını planlıyor. 
 
Röportajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Forces Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sonic Team Dağıtıcısı: Sega Tür: macera Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 20 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler