Yapımcı Transistor'da Karşılaşacağımız Recursion Modu Hakkında Konuştu

16.05.2014 02:07 Ömür Gencer


      20 Mayıs'taki çıkışına 4 gün kalan Transistor için bugün yeni bilgiler geldi. Geliştirici ekip Supergiant Games'in yapımcı yönetmeni Greg Kasavin, Transistor'da oyunu bitirdikten sonra açılan Recursion modu hakkında konuştu.
 
     Kasavin, Recursion modunun Bastion'daki New Game+ moduna benzer olduğunu fakat Recursion'un New Game+'ın bazı fikirlerini daha da ileri taşıdığını belirterek şunları söylüyor: "Recursion modu, oyunu baştan oynarken yeni özellikler ve kombinasyonlar keşfetmenizi sağlayacak yepyeni bir oynanış sunuyor. Ayrıca oyunu ikinci kez oynadığınızda içerikte sürprizler bulacaksınız."
 
     Oynarken karşılaşacağımız düşmanların da farklılaşacağı belirtilen Recursion modu, Transistor'un etkileyici olması beklenen senaryosuna büyük oranda tekrar oynanabilirlik katacaktır. Transistor, 20 Mayıs'ta PC ve Playstation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transistor Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler