Yapımcı, Until Dawn'ın DLC'leri ve VR Sürümü Hakkında Konuştu

13.10.2015 18:50 Samet Konuksal


    Bu senenin büyük beğeni toplayan oyunlarından Until Dawn için Supermassive Games'ten henüz bir DLC duyurusu gelmedi. Firmanın yapımcılarından Pete Samuels verdiği bir röportajla beraber hem oyunun DLC'leriyle, hem de sanal gerçeklik sürümüyle ilgili konuştu.
 
    Ana oyunun hikayesinin altında bazı gerçeklerin yattığını söyleyen Pete Samuels, "Bu tip eklentilerle beraber ana hikayeyi değiştirmek durumunda kalırsak bundan memnun olmayız. Oyunculardan sıkça yeni bir DLC ile bir karakterin sonunun mutlu bitmesine yönelik istekler alıyoruz. Böyle şeyleri gerçekleri hiçe sayarak yapamayız. DLC gelmeyecek diye bir şey demiyorum ama henüz nasıl bir DLC koyabileceğimizi kavrayamadık." açıklamalarını yaptı.
 
    Until Dawn'ı Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR'de görebileceğimizle ilgili de Pete Samuels olumsuz yanıt verdi. Samuels, "Yapım aşamasında da birçok kez PlayStation VR'e değinsek mi diye düşündük ama hayır, Until Dawn'ın sanal gerçeklik sürümünü çok acele bir ihtiyaç duyulmadığı sürece göremeyeceksiniz." sözünü söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler