Yayıncıların %70-80'i Natal'a Oyun Hazırlıyor

12.01.2010 01:15 Alkan Adakaner


Microsoft'tan Robbie Bach'ın açıklamalarına göre dünyadaki yayıncılardan %70-80'inin Xbox 360'ın geleceği olarak görülen Natal projesi için oyun hazırlığı bulunuyor.
 
Bach açıklamasında "Dünyadaki yayıncıların %70-80'i şu an Natal tabanlı oyun yapıyorlar. Bizim 1. parti stüdyolarımız da buna yoğunlaştı." dedi.
 
Bach, Microsoft olarak bir kaç oyun yapmak istediklerini ve böylece bu işin yolunu diğer firmalara gösterebileceklerini daha sonra ise Natal için oyun yapan diğer şirketlerden yeni fikirler, buluşlar sunmalarını beklediklerini de söyledi.
 
Ayrıca Bach, Natal'ı E3 2009'da göstermelerinin nedenin ise bu yeni teknolojinin gerçek olduğunu 3. parti firmalara göstermek ve böylece bu yeni teknoloji firmalara biraz riskli gelse de çekinmemeleri gerektiğini anlatmak olduğunu belirtti.
 
Microsoft, oldukça iddialı olan Natal projesi ile başarılı olursa diğer konsollarla olan yarışında iyi bir avantaj sağlayabilir.
 
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler