Yeni Bir Harry Potter Oyunu Yolda Fakat Beklediğimiz Oyun Bu Değildi

15.05.2020 16:36 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Zynga, Harry Potter: Puzzles & Spells oyununun tam sürümünün çok yakında iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu ve bir teaser fragman yayınladı.

Harry Potter: Puzzles & Spells, Candy Crush tarzında aynı renkteki taşları eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
 
Beklediğimiz Harry Potter oyunu kesinlikle bu değildi. Beklediğimiz oyun, 2018'in sonlarında bir dakikalık oynanış videosu sızdırılan Harry Potter açık dünya aksiyon rol yapma oyunu. Ardından Eurogamer'ın kaynakları da oyunun varlığını doğrulayınca basit bir söylentiden öte olduğu anlaşıldı. Bu oyunu yakında görme ihtimalimiz hala var. Jason Schreier, Warner Bros. Interactive Entertainment'ın ilk defa bu yıl E3'e katılmayı ve etkinlikte Harry Potter oyununu duyurmayı planladıklarını söylemişti. E3 2020 iptal edildi fakat firmanın duyuruyu dijital sunumlarda veya direkt olarak kendi hesapları üzerinden yapması muhtemel. Bahsettiğimiz oyunun videosuna buradaki haberden göz atabilirsiniz.
 
Harry Potter: Puzzles & Spells teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler