Yeni Bir Hile, Oyuncuların Cold War'da Aynı Anda 5 Silah Kullanmasına izin Veriyor

02.07.2021 09:51 Mehmet Tandoğan

 
Call of Duty oyuncuları, oyunda ortaya çıkan ve topluluğa zarar veren çok sayıda tuhaf hatalara ve hilelere alışkın. Yeni bir hamle ile hileciler artık oyunda 5 silaha birden sahip olabiliyor.
 
Oyun boyunca, oyuncular toplam iki silahla çok oyunculu modda mücadele ediyor. Bunlardan ilki keskin nişancı ve tüfek gibi birincil silahlar, diğeri ise tabanca ve pompalı tüfek gibi ikincil silahlardır. Ancak yeni bir hile ile oyuncular toplamda 5 silaha birden sahip olabiliyor.
 
Reddit kullanıcısı 'MacTavishesBanana'' bu durumu bir gönderide paylaştı. Gönderide: ''Bugün 4 silaha sahip bir oyuncuya şahit oldum. Ayrıca normalden daha hızlı hareket ediyordu.'' yazıyor.
 
 
 
Taşıdıkları silahlar oyunda bulunan tüm standart kurallara aykırı ve oyuncular da maça girdikleri andan itibaren tam zırha sahip görünüyor. Bazı oyuncular bunun basit bir bug olabileceğini düşünürken, diğerleri oyuncunun kasıtlı olarak bir hile kullandığına kanaat getiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 18 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler