Yeni Bir Indie Oyunu : Cube World

03.01.2012 14:23 Beril Sergün


     Minecraft'in ardından artık yapımcılar grafiklerin ne kadar önemli olduğunu aslında bir o kadar da önemsiz olduğunu anladı.
 
     Voxel-tabanlı bir RPG olan oyunun şu anda oynanabilir bir versiyonu mevcut değil ancak hayal kırıklığına uğramayın çünkü size hem ilk görevleri gösteren hem de yapımcı Wollay'in kendi ağzından güzel bir haberimiz var. Wollay oyunun 2-3 ay içinde indirilebilir duruma geleceğinin garantisini verdi. Video ise aşağıda, ilk görevlere göz atabilirsiniz rahatlıkla.
 
     Minecraft'a göre daha yüksek çözünürlüğe sahip olan oyunda daha az kazı yapmak ve daha çok Zelda-stili hack'n'slash bir oyun oynama biçimini görüyoruz. Görevler rastgele yaratılıyor ve JRPG'lerde kullanılan arayüzleri anımsatan bir arayüze sahip. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cube World Platformlar: PC Geliştirici: Wollay Dağıtıcısı: Wollay Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler