Yeni Call of Duty Oyunu Yeni Nesil için İnşa Edildi

05.05.2021 07:07 Gazali Çetinkaya

Activision başkanı Daniel Alegre, şirketin ilk çeyrek finansal sonuçlarının açıklandığı raporda yeni Call of Duty oyunu hakkında yorumda bulundu.
 
"Oyunun geliştirilmesine Sledgehammer Games liderlik ediyor. Oyun harika görünüyor ve bu sonbaharda çıkış yapmaya hazırlanıyor."
 
"Oyun; hikaye, çok oyunculu ve co-op modlarında çarpıcı görsellerle birlikte yeni nesil deneyim için inşa edildi. Mevcut Call of Duty ekosistemine entegre etmek ve bu ekosistemi geliştirmek için tasarlandı."
 
"Yakında toplulukla daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Activision ve Sledgehammer Games tarafından henüz resmi olarak duyurulmasa da Eurogamer ile Video Games Chronicle'ın kaynaklarına göre oyun İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek ve oyunun muhtemel ismi Call of Duty WWII: Vanguard.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler