Yeni Castlevania'da Vampirler Nasıl Olacak?

16.12.2009 12:15 Ersin Kılıç

 
Hideo Kojima'nın geçtiğimiz E3 fuarında süpriz bir şekilde duyurduğu yeni Castlevania oyunu olan Lords of Shadow'daki vampirler nasıl gözükecek?
 
Oyun için yılbaşı hediyesi olarak yayınlanan tek ekran görüntüsünde oyunda yer alacak vampirlerin nasıl gözükeceği belirtilmiş. Ayrıca resmi açıklamasında "bu o vampir değil" ifadesi de yer alıyor. bu ifade ile anlatmak istenen ise oyunun sonunda karşılaşacağımız vampir olsa gerek.
 
Gabriel adında intikam peşindeki bir karakteri yöneteceğimiz oyunda ölüleri canlandırdığı söylenen bir maskenin önemli bir rolü olduğu belirtilmişti.
 
Kojima Productions ve Mercury System ortaklığı ile yapımı devam eden oyun PS3 ve Xbox 360 için bu yıl piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler