"Yeni Doom, Modern FPS'lerle Kapışabilecek Konumda"

22.08.2015 22:04 Samet Konuksal

 
    Sektörün eski markaları uzun süreden sonra geri döndüğünde genelde modern markaların popülaritesi altında kalırlar. Bethesda'ya göre önümüzdeki sene geri dönecek olan Doom'da aynı şey yaşanmayacak. Yaptığı açıklamalarda Pete Hines, Doom'un modern FPS'lerle kapışabilecek konumda olduğunu belirtti.
 
    Bethesda'nın pazarlama yöneticisi Hines, "Doom'da eski tarz özellikleri modern ve yeni nesil bir biçimde oyuna yediriyoruz. Oyunun multiplayerı alışkın olduğunuz tarzda değil. Yani bir vuruşta diğer kişiyi öldüremezsiniz. Dolayısıyla bu iş hızlı reaksiyona bakmıyor. Bu ve bunun gibi şeyler modern FPS'lerde bulamadıklarınızı bir araya getiriyor. Dolayısıyla Doom, diğer markalarla kapışabilecek konumda." açıklamalarını yaptı.
 
    Devamında Hines, "Tanıdığınız normal FPS oyuncuları Doom'u oynadığı en iyi FPS'lerin arasına koymaz çünkü seri uzun yıllardan beri ortada yoktu." diyerek markanın eskidiğinin bilincinde olduklarını da ortaya koydu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler