Yeni Duyuru Evolve'dan Detaylar

07.01.2014 23:52 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde duyurusu gerçekleşen yeni nesil co-op odaklı oyun projesi Evolve, Left 4 Dead serisinin yaratıcıları tarafından geliştiriliyor. Game Informer aracılığıyla yapılan duyurunun detayları, derginin yeni sayısının dijital sürümünün çıkışıyla birlikte ortaya çıktı.
 
    Gelen haberlere göre Evolve'daki avcı tarafında Medic, Assault, Support ve Trapper olmak üzere dört ana sınıf bulunuyor. Bu dört ana sınıf içerisinde farklı özelliklere sahip, farklı karakterleri barındıracaklar. 4'e karşı 1 mücadeleleri içerecek olan multiplayer modunun tek kişilik yaratık tarafı da aynı şekilde. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip yaratıklar arasından seçim yapabilecekler.
 
    Evolve'da oyun içerisinde farklı dinamikler yer alacak. Örneğin yaratığı oynayan oyuncu, oyundaki farklı görevleri yerine getirip kendini geliştirebilecek ve yeni yeteneklere ulaşabilecek. Avcı tarafında ise farklı görevleri yaptıktan sonra daha hızlı can doldurma, daha yüksek hasar verme gibi özelliklere sahip olabileceksiniz.
 
    Oyunu kazanmak için avcı ekibinin tek çaresi yaratığı öldürmek olsa da, yaratık tarafında farklı objeleri elde ederek de oyunu kazanabileceksiniz. Zira avcı tarafında Left 4 Dead misali, arkadaş yardımıyla yeniden ayağa kalkma özelliği bulunuyor. Buna ek olarak bütün avcı karakterlerinde Jetpack'ler de yer alıyor. Yani oynanış epey bir hareketli olacak. 
 
Şimdilik internette dolanmaya başlayan ilk bilgiler bu şekilde. Devamı ileride gelecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 4 Dk önce Warhammer 40,000: Mechanicus 2 Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 1 Saat önce Devolver Direct 2024 Sunumu Geliyor: Bağımsız Oyunlardan Yeni Haberler 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nin Şampiyonu Eternal Fire Oldu! 2 Saat önce Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler