Yeni Fable Oyununun Hikaye Yönetmeni Projeden Ayrıldı

17.07.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Playground Games tarafından geçtiğimiz süreçte duyurulan ve ilgi gören yeni Fable oyunu için şu anda can sıkan bir gelişme yaşanıyor. Yapılan açıklamaya göre hikaye yönetmeni Anna Megil projeden ayrıldı ve bundan sonra bu projede yer almayacağını belirtti. Daha önce Guild Wars 2, Dishonored ve Control oyunları üzerinde çalışan Megil bu açıklamayı Twitter üzerinde yayınladığı bir gönderiyle paylaştı.
 
Megil, bu projede çalıştığı için memnuniyetini dile getirdi
 
 
 
Bu zamana kadar Fable üzerinde çalışan Megil bu projede yer aldığı için memnuniyetini dile getirdi. Megil ek olarak şunları aktardı: "Fable üzerinde çalışmak benim için gerçekleşmesi zor bir hayaldi ancak gerçek oldu. Şu anda projeden ayrıldığım için içim oldukça buruk. Fakat Playground ekibinde yetenekli kişiler yer alıyor ve bu yüzden projenin emin ellerde olduğunu biliyorum. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım."
 
Geldiğimiz noktada Playground kurucu ortağı Gavin Raeburn, Playground Games ekibinin eski çalışanlarıyla beraber bu yılın başlarında Lighthouse Games stüdyosunu kurdu. Yeni kurulan bu stüdyo AA oyunları üzerinde yoğulanşıyor. 
 
Öte yandan Ocak ayında, Forza Horizon serisinin arkasındaki bazı kilit isimler Maverick Games adlı yeni bir AAA oyun stüdyosu kurmak için Playground'dan ayrıldı. Birçok ayrılığın yaşanmasının akabinde Haziran ayında Xbox Games Showcase'in bir parçası olarak yeni Fable oyunu duyuruldu. 
 
Xbox etkinliğinde karşımıza çıkan Fable fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable Platformlar: PC Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler