Yeni FlatOut Oyunu PC, PS4 ve Xbox One için Duyuruldu!

Serinin son oyunu çok da beğenilmemişti.
08.07.2015 16:20 Ömür Gencer


       2011 yılında çıkan son oyunu FlatOut 3: Chaos & Destruction'dan sonra uzun süredir sessiz kalan FlatOut serisi bugün sessizliğini yeni bir duyuruyla bozdu. Serinin dağıtımcılığını üstlenen Strategy First, Kylotonn Entertainment'ın geliştireceği yeni bir FlatOut duyurdu.
 
        Arabaların birbirini parçaladığı bu yarış serisinin yeni üyesi için dağıtımcı ekip, serinin en iddialı oyunu olacağını ve bu yeni oyunla oyuncuların beklediği FlatOut deneyimini sunacağını dile getiriyor. Yeni FlatOut oyunu 2016 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Firma oyunun daha fazla platformlara çıkacağı konusunda ise bir açık kapı bırakıyor.
 
       Ne yazık ki oyun hakkında verilen bilgiler şimdilik bu kadar. Yapımcı ekip önümüzdeki haftalarda ve aylarda bu yeni oyun hakkında daha fazla bilgi vereceğini dile getiriyor.
 
        Yeni FlatOut'un yönetmeni Emanuel Wall yayınlanan basın açıklamasında şu sözlere yer veriyor: "FlatOut bizim en önemli serimiz. Yeni FlatOut oyununda deneyim etmek istediklerini dile getiren ve yapıcı eleştirilerde bulunan güçlü bir oyuncu topluluğumuz var. FlatOut'un hayranı olan herkesi geliştirilme sürecinin bir parçası olmaya davet ediyoruz."
 
        Bakalım bu yeni FlatOut oyunu serinin son oyununun aksine oyuncuların beklentilerinin altından kalkabilecek mi? Bu yeni oyun hakkındaki beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flatout 3: Chaos & Destruction Platformlar: PC Geliştirici: Team 6 Studios Dağıtıcısı: Strategy First Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 13 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler