Yeni GTA 5 Modu Oyundan Çıkarılan Tüm Şarkıları Geri Getiriyor

05.08.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'girlsonfilm', açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5 yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyun içerisinden çıkarılan tüm şarkıları geri getiriyor ve oyunculara daha iyi bir deneyimi aktarıyor. Oyundan çıkarılan 100'den fazla şarkı yer alıyor ve bu modla beraber bu şarkılara tekrardan kavuşabiliyoruz. 
 
100'den fazla şarkı oyuna dahil ediliyor
 
 
 
Pre-Millennium istasyonuyla beraber oyuna yeni şarkıların eklendiği mod 90'ların rock parçalarını oyunculara sunuyor ve arka planda çalan şarkılarla beraber oyundan daha iyi bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Radyo istasyonu içerisinde alternatif rock, endüstriyel rock, pop rock ve daha fazla müzik türü yer alıyor.
 
Mod geliştiricisi aytıca bu modu tanıtan çeşitli fragmanlar yayınlamış durumda. İlginizi çektiyse ve göz atmak isterseniz aşağıdan fragmanları izleyebilir ve çıkarılan şarkılardan birçoğunu kısa süreliğine dinleyebilirsiniz. Ek olarak mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Mod linki
 
Restored beta songs and Pre-Millennium Radio 
 
Mod tanıtımları
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler