Yeni Gauntlet Oyunu, PC ve SteamOS İçin Duyuruldu

17.03.2014 17:21 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde Twitter aracılığıyla ortaya çıkan yeni Gauntlet oyunu, gün itibariyle resmiyet kazandı. Magicka serisinden tanıdığımız Arrowhead Studios ile Warner Bros, yeni Gauntlet oyununu duyurdu. 
 
    İlk olarak 1985'te gördüğümüz, ardından ise Midway'in ellerinde 2005'te kaybolup giden, uzun süredir göremediğimiz seri, aksiyon RPG tarzında devam ediyor. Dijital olarak satışa sunulacak olan yapım, PC ve SteamOS için geliyor. Belirtilenlere göre Gauntlet, SteamOS ve Steam Machines için tam destek sağlayacak.
 
    İlk videodan gördüğümüz kadarıyla oyunda Warrior, Valkyrie, Wizard ve Elf karakterleri yer alacak. Her bir karakterin kendine has özellikleri bulunuyor. Dolayısıyla co-op oynanış da epey önem taşıyor. Yaz döneminde çıkması planlanan yapımın ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gauntlet Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler