Yeni Hitman Filminin Yönetmeni Belli Oldu

25.05.2010 17:27 Alkan Adakaner


 
      İlk Hitman filmi oyunun hayranlarının büyük çoğunluğu tarafından mükemmel bulunmasa da beğenilmişti. Doğal olarak bu filmin devamı da gelecekti.
 
      2007 yılındaki Xavier Gens'in yönettiği filmden sonra serinin devam filminin yönetmeni merak ediliyordu, sonunda bu da ortaya çıktı. 
 
     IMDB'ye baktığımızda oldukça düşük puanlar alan (3.9) Paintball adlı filmin ve bazı önemli Playstation reklamlarının yönetmeni Daniel Benmayor'un Hitman 2'nin yönetmeni olduğu ortaya çıktı.
 
    Paintball'ın genelde başarısız bir film olarak değerlendirilmesinden sonra Hitman 2 ile ilgili kafamızda sorun işaretleri oluşmadı değil.
 
     Hitman 2'nin senaryosunun ise Kane & Lynch'ten tanıdığımız Kyle Ward tarafından yazılacakmış. Umarız iyi bir filmle karşılaşırız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler