Yeni Killer Instinct Microsoft'un Fikriymiş

14.06.2013 11:27 Alkan Adakaner


    Killer Instinct'in Xbox One ile birlikte duyurulması aslında kimseyi şaşırtmamıştı; çünkü çok sayıda oyuncu bu oyunun duyurulmasını uzun süredir bekliyordu. Bu oyunun projesi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.
 
    Double Helix Games yetkililerinin açıklamasına göre Xbox One ile birlikte Microsoft artık bu serinin oyun dünyasına yeniden dönmesi için zamanın geldiğine karar vermiş. Doub Helix de bir prototip hazırlayıp Microsoft'a sunmuş ve bu prototip kabul görmüş.
 
    Oyuncuların yeni Killer Instinct ile ilgili kafalarındaki en büyük soru oyunu neden Rare'in geliştirmediğiydi. Bunun yanı sıra NetherRealm gibi dövüş oyunları uzmanı bir firma ile anlaşılması bekleniyordu. Bakalım Free-to-play yapıda, sadece Live üzerinden satılacak bu oyuna ilgi nasıl olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler