Yeni Killzone 3 Haritası: MAWLR Graveyard

Field Medic ile oynayanlar takım arkadaşlarından pek çok yardım çağrısı alacak gibi
12.02.2011 13:40 Gökhan Yılmaz

 
     Killzone 3'ün daha önce gösterilmemiş multiplayer haritalarından biri olan MP7 MAWLR Graveyard ve oyundaki sınıflardan biri olan Field Medic'in bulunduğu yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Oyunun yapım ekibinin başında bulunan Aryeh Loeb'e göre MAWLR Graveyard, diğer adı Sukmere Pit olan Pyrrhus'un yakınında bulunan bir yıkıntı. Bu haritada Warzone oyun modunda 24 kişi, Operations oyun modunda 16 kişi oyun oynayabiliyor.
 
     Field Medic ise takıma büyük katkısı olan bir sınıf. Ölen takım arkadaşlarını kaldırıp onlara can ve mermi verebiliyor. Tamamen geliştirilmiş bir Field Medic, yardım için Medi-Droid çağırarak kendisine korunma sağlayabiliyor. Aynı zamanda çok ağır yaralanıp düştüğünde bile kalkıp düşmana sürpriz saldırı yapabiliyor.
 
     Killzone 3'ün yeni haritasının ve Field Medic'in gösterildiği oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler