Yeni Mass Effect 2 Görüntüsündeki Şifreyi Çözün

17.03.2011 21:23 Levent Polater

 
    BioWare'den Mass Effect 2 için çıkışını yapacak Arrival DLC'si (İndirilebilir içerik) için oyunun resmi Facebook hesabından yeni bir ekran görüntüsü geldi.
 
    Görüntünün şifreli olduğu görülüyor. Ekran görüntüsüne bakarak bir anlam çıkarmalıyız. Benim ilk ve tek gözüme çarpan: 2 gün, 3 saat, 25 dakika geri sayımı. Başka bir şey gören var mı? Sanırım yok, bu geri sayım DLC'nin çıkmasına kalan süre olabilir.

    Her ne kadar DLC desek de geri sayım sona erdiğinde hiç beklemediğimiz bir şey de duyurulabilir. Belki de süre dolunca yeni bir ekran görüntüsü dahi yayınlanabilir. İyisi mi bekleyelim. İşte kendi gözlerinizle bakın.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler