Yeni Mortal Kombat Duyuruldu

10.06.2010 18:04 Ersin Kılıç


 
     E3 2010 fuarının başlamasına bir haftadan kısa bir süre kala fuarda boy gösterecek olan oyunlarda bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şimdiye dek duyurulan oyunlar arasında en büyük süprizi ise Warner Bros yaptı diyebiliriz. Firma bugün en iyi dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat'ın yeni oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.
 
     NatherRealm tarafından yapımı devam eden oyunun E3 2010 fuarı için hazırlanan ilk tanıtım ve duyuru videosu da yayınlandı. Ayrıca Mortal Kombat serisinin yaratıcısı olan Ed Boon'un da yeni oyunu yapan ekibe liderlik etmesi, oyuna olan merakımızı daha da arttırıyor.
 
     Bu ilk videoya baktığımızda ise seride köklü değişiklikler olacağını görüyoruz. Videoya geçmeden önce eklemek istediğim bir diğer nokta ise oyunun adının sadece Mortal Kombat olarak lanse edilmesi. İlerde ek bir isim gelecek mi? Yoksa Warner Bros seriyi yeniden mi ele alıyor, zamanla öğreneceğiz.
 
     Shou Khan'ın gözükmesi ile açılışını yapan tanıtım videosunda Raiden, Johny Cage, Reptile, Shang Tsung, Jade, Kung Lao ve Sub Zero gibi serinin kemikleşen bir çok karakterini de görüyoruz.
 
     Oynanış elementlerine gelecek olur isek ; oyunda 3D grafikler olmasınaa karşın oynanışın 2D olduğunu söyleyebiliriz. Tabi özel hareketlerde değişen kamera açısı ve dinamikler oyunun havasını daha iyi bir hale getireceğe benziyor. Hareketler ve kan unsurunun ise Mortal Kombat serisine yakıştığını düşünüyorum.
 
     Oyunda teke tek mücadeleler dışında Tag Team Mode adlı ikiye iki oyun modları da bulunacak. Ayrıca oyunun çoklu oyuncu ve online modları içinde iddialı konuşan ekip ; Şimdiye dek yapılmış en iyi online deneyime sahip oyunu göreceksiniz" gibi iddialı açıklamalar ile oyuna ne kadar güvendiklerini ortaya koymuş. Kısacası söylenenler gerçekleşir ise özlediğimiz Mortal Kombat'a bu yeni oyun ile kavuşabiliriz.
 
     E3 2010'da daha fazla detayını görebileceğimiz oyunun duyuru videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler