Yeni NFS'den İlk Detaylar (Güncellendi)

11.01.2010 13:15 Ersin Kılıç

 
Yarış oyunu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Need for Speed serisinin yeni oyunu nihayet günyüzüne çıkmaya başladı.
 
Geçtiğimiz yıl ortasında henüz Need for Speed : Shift çıkmamışken bir sonraki Need for Speed oyunu ile ilgili dedikodular dolaşmaya başlamış ve akabinde Temmuz ayında oyunun dağıtım haklarını elinde bulunduran EA Games, bir açıklama ile Criterion Games'in yeni oyun üzerinde çalışmalara başladığını doğrulamıştı.
 
Burnout serisi dışında Black adlı oyun ile de oldukça ses getiren Criterion Games imzasını taşıyacak olan yeni Need for Speed ile ilgili ilk konsept tasarımları ve bilgiler ise Eurogamer sitesinden geldi.
 
Henüz resmi açıklama ile duyurulmamış olsa da yeni oyunun adının Need for Speed : Out of The Law olacağı söyleniyor. Yayınlanan konsept tasarımlarında hava şartları ve araçlar dışında motorsikletin bulunması da dikkat çekiyor.
 
Most Wanted benzeri bir konsepte sahip olacak oyunda San Francisco'dan esinlenerek yaratılan Sun Bay City'de yer alacağız.
 
Henüz hangi platformlara çıkacağı da açıklanmayan oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulması bekleniyor.
 
 Güncelleme : oyunun yapımcı firması olan Criterion games resmi twitter sayfasında yaptığı açıklama ile konsept tasarımların ve yayınlanan tüm bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler