Yeni Need for Speed Oyunu EA Play 2019'da Tanıtılmayacak Fakat Oyun Bu Yıl İçinde Çıkacak

29.05.2019 17:01 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, yeni Need for Speed oyununun EA Play 2019 etkinliğinde tanıtılmayacağını fakat yine de oyunun bu yıl içinde çıkış yapmasının planlandığını duyurdu.

"Yeni Need for Speed oyunu hakkında daha fazla şey duyacak mısınız? Evet. Oyun bu yıl çıkacak mı? Evet. Haziran ayında bir şey yapacak mıyız? Hayır. Bu kadar basit fakat “Neredesiniz?” diye sormaya başlamadan önce size bu konuda biraz bilgi verelim dedik. Amacımız bir dizi tanıtım etkinliği yapmak yerine 25 yıllık Need for Speed serisine gerçekten unutulmaz bir oyun eklemek."
 
Oyun hakkında şu ana kadar herhangi bir bilgiye ve görüntüye sahip değiliz. EA Play 2019 ve E3 2019'u es geçeceklerine göre oyunu Gamescom 2019'da görme ihtimalimiz yüksek.

EA Play 2019 etkinliğinin 7 - 9 Haziran 2019 tarihleri arasında Los Angeles'ta Hollywood Palladium konser salonunda düzenlenecek. Şirket ilk defa bir EA Play etkinliğinde basın konferansı düzenlemeyecek onun yerine yeni oynanış videoları ve Electronic Arts'ın geliştirici ekiplerinin yaptığı oyunlar ile ilgili yeni detayların olacağı bir canlı yayın yapılacak.

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler