Yeni Nesil Call of Duty, Sledgehammer'dan Geliyor

14.01.2014 14:23 Samet Konuksal


    Activision'un Call of Duty serisinin yeni yapımcısı olması amacıyla 2009 senesinde kurduğu Sledgehammer Games, şimdiye kadar bir oyunda tek başında karşımıza çıkamamıştı. Modern Warfare 3'te Infinity Ward'ın yardımcı yapımcısı olarak görev alan Sledgehammer, yeni nesilde sahne alacağa benziyor.
 
    Sledgehammer Games, yeni iş ilanları verdi ve ilanlarda yeni nesil Call of Duty oyunu ortaya çıktı. Örneğin verilen iş ilanlarının birisinde silah ve araç tasarımcısı aranıyor. Bu tasarımcının, 'yeni nesil Call of Duty oyununda, AAA seviyedeki oyuna yakışır düzeyde araçlar, silahlar ve kıyafetler tasarlaması' isteniyor.
 
    Gerçi bu Sledgehammer'ın ilk iş ilanı vakası değil. Firmanın verdiği ilanları senelerdir görüyoruz. Bakalım bu kez işin altından yeni bir proje çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler