"Yeni Nesil Konsollar 90 Milyon Civarında Satar"

Nintendo Wii U'ya beklenilen oyunlar duyurulursa konsola olan ilgi artacaktır
10.03.2013 09:34 Alkan Adakaner


    Bazı oyuncuların nefret ettiği, buna rağmen popülaritesinden hiç bir şey kaybetmeyen ünlü analist Michael Patcher yeni nesile ait satış öngörülerini açıkladı. Anlaşılan Michael Patcher yeni nesilden oldukça umutlu.
 
     Patcher'a göre yeni nesil konsollar Playstation 4 ve yeni Xbox muhtemelen 85-95 milyon civarında satacaklar.  Anlaşılan Patcher'a göre yine herhangi bir konsol Playstation 2'nin 150 milyonluk satış miktarına yaklaşamayacak.
 
     Diğer taraftan Wii U'nun PS3 ve Xbox 360'tan çok farkının olmadığını belirten Michael Patcher'a göre bu konsol 30 ila 50 milyon arasında satacak.  Tabi bu düşük satış tahminlerinin 3DS, DS ve Wii için de yapıldığını belirtelim. Daha sonra ise Nintendo çok üstün bir performans sergilemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 36 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler