Yeni Nesil PES, FOX Engine Kullanabilir!

Yeni nesilden önce umarız PES 2013 ile bazı eksikler giderilir.
30.05.2012 16:38 Ersin Kılıç


     Yeni nesilin çıkmasına daha hatırı sayılır bir süre olsa da firmalar şimdiden yeni nesil sistemler için kolları sıvamış durumda. Tanıtılan oyun motorları, yapımına başlanan yeni projeler derken önemli serilerden de yeni nesil için haberler gelmeye başladı. İşte bu serilerden birisi de futbol severlerin yakından takip ettiği Pro Evolution Soccer.
 
     Pro Evolution Soccer 2013 için Brezilya'da bir etkinliğe katılan Team PES'ten Naoya Hatsumi, Eurogamer sitesinde ilerki planları hakkında önemli açıklamalar yapmış.
 
     PES 2013 hakkındaki söyleşiden sonra ileriye yönelik gelişimlerden bahseden Hatsumi, "Yeni nesil ile birlikte tacımızı tekrar kazanmaya çalışacağız. Yapmak istediğimiz bu ve bunu başarmak için de yeni bir motora ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz." sözleri ile PES serisinin tacını geri kazanması için köklü değişikliklerin gerektiğini dile getirmiş.
 
     Bu açıklamadan sonra sözlerine devam eden Hatsumi, "Evet, yeni bir oyun motoru kullanacağız. Fox Engine'i duydunuz mu? Bu grafik motoru ile yakından ilgileniyoruz." sözlerine yer vermiş. Bildiğiniz gibi Kojima Productions'ın yeni grafik motoru olan Fox Engine, bu nesil ile birlikte uzun vadeli olarak kullanılmaya devam edecek. Açıklamalara bakacak olur isek ve gerekli oluşum sağlanırsa yeni nesil PES'i Fox Engine desteği ile görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler